2Bona - Candy


Текст на песента

Припев :
Оваа вечер бара candy jee
Дај гас гас бебе дај гас
Да се пипаме за темите
Ме сгасна каватра
Ти ме однесе до свемир јее
BMW BMW BMW црн интериер
Слатка као candy jee

Ти би да ме чуваш
А ја би да не губам
Романтична ко Париз јее
Егзотична ко Бали јее

Се што носам аутентик е
Се што носи е бренд
И слатка као candy jee
По тебе гори старо младо
Телефон ѕвони ало ало

Свесна си сама дека
Гориш ко лаава
Спушти го тотијана
Секој проблем настана (×2)

Припев :
Оваа вечер бара candy jee
Дај гас гас бебе дај гас
Да се пипаме за темите
Ме сгасна каватра
Ти ме однесе до свемир јее
BMW BMW BMW црн интериер
Слатка као candy јее

Покрај неа сите ефтини сте као lid-lidl
Оди до доле ајде wig wig wiggle
Гаѓа in the middle
Отровна као black widow
Не верувам што видов
Али све капирам
А ладнаа ммм ладна ко Аљаска
Моја candy поише вари и од растаа
Que passaa

Припев :
Оваа вечер бара candy jee
Дај гас гас бебе дај гас
Да се пипаме за темите
Ме сгасна каватра
Ти ме однесе до свемир јее
BMW BMW BMW црн интериер
Слатка као candy jee

По тебе гори старо младо
Телефон ѕвони ало ало (×2)

Припев :
Оваа вечер бара candy jee
Дај гас гас бебе дај гас
Да се пипаме за темите
Ме сгасна каватра
Ти ме однесе до свемир јее
BMW BMW BMW црн интериер
Слатка као candy јее


Още от този изпълнител(и)